Viherrakentaminen suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme viherrakentamisen koko ketjun pihasuunnittelusta maanrakennukseen ja kasvien istutuksiin. Toteutamme viherurakointia projektivastuullisena pääurakoitsijana. Teemme taikamme, muutamme pihaunelmat todeksi ja visiot eläviksi asiantuntevalla viherrakentamisella.
Viherrakentaminen on pihojen, puutarhojen, ja muiden yksityisten tai julkisten istutettujen viheralueiden rakentamista ja hoitoa. Tavoitteena on rakentaa toimivia, viihtyisiä, turvallisia ja kauniita viheralueita eri käyttötarkoituksiin.

Viherrakentaminen käsittää myös betoni- ja luonnonkivityöt, vesirakenteiden toteuttamisen, puurakentamisen ja myös erilaiset konetyöt maanrakentamisesta lähtien.

Ammattitaidolla tehty viherrakentaminen nostaa kiinteistön arvoa, parantaa viheralueiden käytettävyyttä ja varmistaa, että rakennetut pihat ja puutarhat kestävät ajan hammasta.

Taimitaikurit tekee viherurakointia monen kokoluokan projekteissa, joissa asiakkainamme voivat olla yksityishenkilöt, rakennuttajat ja rakennusyritykset sekä julkisen puolen toimijat.

Teemme laatoitukset, pihakivetykset, nurmikon perustamisen, istutusalueiden toteutukset ja istutustyöt. Otamme mielellämme kokonaisvastuun viherurakoinnista.

Taimitaikurit ottaa viherurakoinnista kokonaisvastuun


Pänniikö omakotitalon pihan rakentaminen? Onko taloyhtiösi piha huonossa kunnossa? Koetko että suunnittelijana, arkkitehtinä, rakennuttajana tai rakennusurakoitsijana viheralueiden toteutus ei ole osaamisesi ydintä?

Taimitaikureilta onnistuu viherrakentamisen koko ketju suunnittelusta toteutukseen. Otamme mielellämme viherrakentamisessa pääurakoitsijan roolin ja siksi pystymme auttamaan erityisesti isommissa kokonaisprojekteissa, jotta rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Viherrakentamisen koko ketju:

Kasvit
Vihersuunnittelu
Maanrakennustyöt


Vesirakenteet ja sähkötyöt
Betoni-, asfaltti- ja luonnonkivityöt
Puurakentaminen


Istutusalueiden rakentaminen
Pihojen kalustaminen
Kasvien istutustyöt


Vahvuutemme

Miksi valita Taimitaikurit viherurakoitsijaksi?


Taimitaikureilta on vankka ammattitaito erityisesti kolmessa asiassa, jotka ovat avain-asemassa laadukkaassa ja kestävässä viherurakoinnissa.

Pihasuunnittelu

Meillä on laaja ymmärrys ja pitkä kokemus sekä puutarhataloudesta että maanrakennuksesta. Se auttaa meitä tekemään laadukasta viheralueiden suunnittelua. Me tiedämme, mitä pihasuunnittelulta vaaditaan, jotta viheralue voidaan rakentaa järkevin kustannuksin ja lopputuloksesta tulee viihtyisä, käytännöllinen ja kestävä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Maanrakennus

Meillä on maanrakennuksesta pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisissa rakennusurakoissa. Meiltä löytyy myös tarvittavat työkoneet omasta takaa. Olemme toteuttaneet laajojakin maanrakennustöitä kaupungeille, kunnille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Laadukas viherrakennus alkaa maanrakennuksesta. Se varmistaa, että pohjatyöt on tehty kunnolla kestäviä viheralueita varten.Puutarhatalous

Puutarhakasvien kasvatus ja taimien jatkokasvatus on kuulunut liiketoimintaamme alusta saakka. Kasvatamme ryhmäkasvit itse, hankimme tarvittavat puiden, pensaiden ja perennoiden taimet ja istutamme kasvit viheralueille, jotka olemme suunnitelleet ja rakentaneet. Näin asiakkaamme saa samalta toimittajalta sekä itse kasvit että ymmärryksen siitä, mitä kasveja viheralueelle tarvitaan.

Apua moniin projekteihin

Teemme viherrakentamista laajalle asiakaskunnalle
Yksityishenkilöt

 • Uudiskohteet omakotirakentajille
 • Pihojen kunnostukset omakotiasujille
 • Vapaa-ajanasunnotRakennusliikkeet

 • Uudisrakentaminen
 • Asunto-osakeyhtiöiden pihaprojektit
 • Kiinteistöosakeyhtiöiden pihaprojektit
 • Senioriasuntojen pihat

Taloyhtiöt

 • Uudisrakentaminen
 • Viheralueiden kunnostustyötJulkinen sektori

 • Koulut ja päiväkodit
 • Puistot
 • Liikunta- ja ulkoilualueetIdeoita

Vinkkejä onnistuneeseen viherrakentamiseen


 • Viherrakentaminen kannattaa antaa ammattilaisen käsiin
 • Projektin alkuvaiheessa tehty huolellinen vihersuunnittelu auttaa projektin ja kustannusten hallinnassa
 • Vihersuunnittelu kannattaa tehdä ajoissa, suunnittelija kannattaa varata käyttöön jo talvella
 • Luottamalla projektin ammattilaisen käsiin, projektin kokonaiskustannukset ovat lopulta todennäköisesti edullisemmat
 • Hyvin tehty viherrakentaminen on investointi, sillä kiinteistön arvo nousee tutkitusti, kun piha on hyvin toteutettu ja kaunis silmälle

 • Huolellinen maanrakennustyö osana viherurakointia varmistaa, että peittoon jäävät rakenteet ovat kunnossa eikä vesi tai routa vaurioita pihaa myöhemmin
 • Viherrakentaminen kuuluu yksityisillä asiakkailla työn osalta kotitalousvähennyksen piiriin peruskorjauskohteissa
 • Myös pihasuunnittelun kustannukset voi hyödyntää vähennyksissä silloin, kun sen lisäksi tehdään vähennykseen oikeuttavaa laajempaa viherrakennustyötä. Lisätietoja kotitalousvähennykseen oikeuttavista kustannuksista löydät verohallinon sivuilta.
 • Yrityksille osaava viherurakoitsija voi tarjota apua suunnitteluun, projektinhallintaan, kustannusten hallintaan ja aikataulujen hallintaan
Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*
Tarkistenumero (666755)*