Kotipihan puut

Taimitaikurit myy erilaiset kauniit puut pihaan kuin pihaan. Monivuotisista kasveista puutarhassamme on lähes 100 puulajia. Puun taimet myymme yleensä astiataimina, mutta puun taimia on saatavilla myös todella isoja kokoja runkopuina.
Puun istutus on jokaisen pihan omistajan velvollisuus. Puut ovat pensaiden ohella pihan peruskasveja, jotka rajaavat, varjostavat, tarjoavat näkösuojaa ja tuovat pihaan kolmiulotteisuutta. Pihapuu kannattaa valita kasvupaikan mukaan eli auringon paisteen tai varjon ja maaperän kuivuuden tai kosteuden mukaan. Toinen tärkeä tekijä on tietysti oma mieltymys. onko pihapuun tärkein ominaisuus kaunis kukinta, upea syysväri, herkulliset hedelmät vai isot lehdet ja peittävyys. Sen päätät sinä.

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa ja löydä kauneimmat kotipihan puut!
Laaja valikoima

Puut pihoille ja puutarhoihin


Hedelmäpuut


Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat hedelmäpuut kuten kirsikkapuu, omenapuu, luumupuu ja päärynäpuu. Hedelmäpuu piristää puutarhaa ja elämää. Hedelmäpuut kukkivat kauniisti alkukesästä ja tuottavat hedelmiä kesällä ja syksyllä. Hedelmäpuut kasvavat yleensä suuriksi, joten ne luovat pihoille ja puutarhoihin myös ryhtiä, varjoja ja kolmiulotteisuutta.Lehtipuut


Lehtipuiden taimet myymme yleensä astiataimina. Valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat pihojen koristepuut kuten vaahtera, lehmus, pylväshaapa, pilvikirsikka, koivu, pihlajan eri lajikkeet kuten pylväspihlaja, riippapihlaja, marjapihlajat ja niin edelleen. Lehtipuu tarkoittaa kesävihantaa puuta, joka varistaa lehtensä syksyllä, on talvella lepotilassa ja keväällä oksille puhkeavat uudet lehdet. Lehtipuut ovat yleensä pihojen koristepuita ja ne kannattaa yleensä istuttaa pieniin ryhmiin tontin reunoille tai yksittäisiksi katseenvangitsijoiksi. Ne tuovat pihaan kolmiulotteisuutta, koristeellisuutta, varjoa ja suojaa.

Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*