Perennat pihaan kuin pihaan

Taimitaikurit myy erilaiset, upeat monivuotiset perennat pihaan kuin pihaan. Puutarhamme valikoimassa on lukuisia perennoja ja löydät varmasti korkeat, matalat tai pitkään kukkivat perennat aurinkoon, varjoon, puolivarjoon ja perennapenkkeihin. Perennoista on saatavana myös jumbotaimia 3 litran astiassa.
Perenna on ruohovartinen, monivuotinen puutarhojen perustan luova koristekasvi. Perennan maanpäälliset osat lakastuvat syksyllä ja kasvi aloittaa kasvun taas seuraavana keväänä maassa säilyvien juurakkojen, mukuloiden, maavarsien tai sipulien avulla. Perennojen avulla luot pienellä vaivalla kukkapenkin, joka kukkii aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn. Perennat ovatkin näyttävimmillään ryhmäistutuksina.

Perennat ovat monipuolisia pihan väriläiskiä


Perennoilla luot pihallesi helposti kukintaloistoa läpi kesän. Suurin osa perennoista on helppohoitoisia oikealla kasvupaikalla. Perennat valitaan paikan kasvuolosuhteiden mukaan, jotta niistä kehittyy terveitä ja kukoistavia. Valintaan vaikuttavat kasvupaikan valoisuus, maalaji, maan happamuus ja ravinteisuus sekä tuuli- ja kosteusolosuhteet. Perennalajien joukosta löytyy sopivia lajeja kaikenlaisiin olosuhteisiin. Lajista riippuen perennat viihtyvät auringossa, varjossa tai esimerkiksi kuivassa kivikossa.

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Mietitään yhdessä sopivat perennat ja pannaan perennapenkki kerralla kuntoon!


Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*
Tarkistenumero (379773)*