Maanrakennus luo kestävän pohjan viheralueille

Maanrakennus on olennainen osa onnistunutta viherrakentamista. Ennen kuin viherrakentaminen alkaa, kannattaa tehdä huolellinen vihersuunnittelu ja sen jälkeen huolellinen pohjarakentaminen. Maanrakennus vaikuttaa merkittävästi viherurakoinnin lopputulokseen ja kestävyyteen. Taimitaikureilla on viherrakentamiseen liittyvästä maanrakennuksesta pitkä kokemus ja tarvittavat työkoneet omasta takaa.
Maanrakennus on pääosin konevoimilla tehtävää rakentamiseen liittyvää pohjarakentamista kuten maansiirtämistä, louhintaa ja aluskasvillisuuden poistoa. Viherrakentaminen on maanrakennuksen viimeistelyvaihe, jonka tarkoitus on tehdä erilaisista ulkoalueista viihtyisiä, kauniita ja toimivia.

Näin onnistut

Suunnittelu, maanrakennus ja toteutus


Jotta rakennettavista viheralueista saadaan kauniita, toimivia ja kestäviä, viherurakoitsijalta vaaditaan visuaalista silmää ja rakennustekniikoiden osaamista.

Taimitaikurit tekee esimerkiksi seuraavia maanrakennustöitä osana viheralueiden toteutusta:

 • Pohjanvahvistukset
 • Massanvaihtotyöt
 • Salaojitukset

 • Sadevesijärjestelmät
 • Routa- ja vesieristykset
 • Pengerrykset

 • Tukimuurit
 • Tukiseinät
 • SähkötyötTaimitaikurit osaa viherrakentamisen koko ketjun. Saat kaikki viherrakentamiseen liittyvät palvelut meiltä, joten sinun ei tarvitse tilata erikseen vihersuunnittelijaa, maanrakentajaa ja viherrakentajaa. Toimimme mielellämme viherrakentamisesta vastaavana pääurakoitsijana.Suunnittelu


Vihersuunnittelu pitää tehdä niin, että lopputulos on kaunis, toimiva ja viihtyisä. Samalla vihersuunnittelussa täytyy huomioida maanrakennukseen liittyvät tekniset asiat, jotta suunnitelma on mahdollista toteuttaa ja itse viherrakentaminen voidaan tehdä kestävälle pohjalle.


Maanrakennus


Maanrakennuksella tehdään perustus, jonka päällä viheralueen täytyy kestää kauniina ja toimivana vuosikymmeniä. Osaavan maanrakennuksen avulla suunnittelijan vision toteutumiselle luodaan pohja. Osaava maanrakentaja on myös korvaamaton apu vihersuunnittelijalle.


Viherrakentaminen


Kun maanrakentamisella on tehty hyvä pohja, osaava puutarhuri voi alkaa muuttaa suunnittelijan visiota todeksi. Se on kuin taikaa. Tempun salaisuus on piilossa pintojen alla, mutta puutarha lumoaa silmäsi kukkaloistollaan.

Kokenut

Pitkä kokemus maanrakennuksesta


Meillä on maanrakennuksesta pitkä kokemus ja tarvittavat työkoneet omasta takaa. Sen avulla autamme asiakkaitamme monella tavalla. Sinun kannattaa valita Taimitaikurit maanrakennukseen seuraavista syistä.

Kerralla kunnolla


Maanrakennustyöt pitää tehdä heti projektin alussa kunnolla. Perustusten korjaus pinnan alta jälkikäteen on erittäin hankalaa ja kallista. Osaava suunnittelu antaa eväät onnistuneeseen pohjarakentamiseen. Tämä yhdistelmä maksaa itsensä takaisin kestävänä ja toimivana lopputuloksena. Siksi Taimitaikurit voi olla merkittävä apu niin omakotiasujalle kuin rakennusurakoitsijallekin.Kaikki kerralla


Saat Taimitaikureilta kaikki viherrakentamiseen liittyvät palvelut etkä ole riippuvainen pitkistä hankintaketjuista. Suunnittelijamme ja maanrakennuksen asiantuntijamme tekevät yhteistyötä jo suunnitteluvaiheessa ja varmistavat hyvän perustan puutarhureille tehdä taikojaan. Tällä tavalla tarjoamme merkittävää lisäarvoa isoissakin projekteissa esimerkiksi arkkitehdeille, rakennuttajille ja rakennusyhtiöille.Kova kokemus, omat koneet


Olemme tehneet maanrakennusta jo pitkään ja meillä on kokemusta maanrakennuksesta myös muutenkin kuin viherrakentamisen osalta. Meiltä löytyy kaivinkoneet, pienkuormaajat ja muukin kalusto omasta takaa isompaankin projektiin. Kun tarvittava konekanta on omasta takaa, projektit on helpompi pitää aikatauluissaan. Voimme olla iso apu isommissakin rakennusprojekteissa.

Kohderyhmämme

Kenelle teemme maanrakennusta?


Voimme auttaa kestävässä maarakentamisessa monia.

 • Rakennuttajille
 • Rakennusurakoitsijoille
 • Maanrakennusurakoitsijoille
 • Taloyhtiöille
 • Omakotiasujille
 • Vapaa-ajanasunnon omistajilleOta yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*