Puutarhatuotteet

Taimitaikurit myy erilaiset puutarhatuotteet piha- ja puutarhatöihin. Meiltä saat paitsi kaikki puutarhan kasvit, myös kuorikatteet, lannoitteet, mullat, kankaat ja koristeet, joilla muutat pihasi todelliseksi viherkeitaaksi. Onnistuminen vaatii oikeat kasvit ja oikeat puutarhatuotteet ja ne saat kootusti yhdestä paikasta.

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa ja löydä kaikki tarpeelliset puutarhatuotteet pihallesi!
Monipuolinen valikoima

Kaikki tarvittavat puutarhatuotteet


Kuorikate


Kuorikate on monipuolinen ja ekologinen puutarhan erikoisapu, jolla ratkaiset monet puutarhanhoidon haasteet. Kuorikate estää rikkaruohojen kasvua, pitää istutusten ympärillä maan kosteana sitomalla vettä ja luo pihoille ja puutarhoihin viimeistellyn ja siistin vaikutelman. Kuorikate on valmistettu yleensä puhtaasta männynkuoresta, joten se on hyvin ekologinen tuote. Käytä kuorikatetta puu- ja pensasistutusten, hedelmäpuiden juurten, kukkapenkkien ja marjamaiden maanpinnan katteeksi. Ja maaperä sekä oma silmä kiittävät.

Myymme kuorikatteen kuution kokoisessa suursäkissä. Järjestämme tarvittaessa myös kuljetuksen kaupunkialueelle.Lannoitteet puutarhaan


Valikoimastamme löydät kaikki puutarhalannoitteet, olipa kyseessä sitten puutarhan yleislannoite, kanankakka, nurmikon kevätlannoite, nurmikon syyslannoite tai jonkin erikoiskasvin lannoite, kuten havu-rhodolannoite tai kesäkukille tarkoitettu kastelulannoite.

Lannoite on ravinneseos, jota lisätään maahan isomman sadon tai kasvien kasvun kiihdyttämiseksi. Tarkoitus on palauttaa puutarhan maaperän orgaaniseen osaan ne ravinteet, jotka poistuvat esimerkiksi lehtien haravoinnin tai nurmikonleikkuun mukana.Puutarhamulta


Taimitaikurit myy multaa piha- ja puutarhatöihin. Valikoimastamme löytyy kaikki tarpeellinen puutarhamulta, olipa kyseessä sitten musta multa, rhodomulta, kesäkukkamulta, nurmikkomulta, perennamulta, viljelymulta tai taimimulta. Multa on kaiken puutarhan kasvun perusta. Hyvä multa on kasvualusta, joka koostuu tasalaatuisesta seoksesta kivennäis- ja eloperäistä ainesta eikä sisällä rikkakasveja tai ylimääräisiä juuria. Käyttötarkoituksen ja kasvien mukaan oikein valittu kasvualusta saa pihan tai parvekkeen kasvit viihtymään ja kasvamaan onnistuneesti.Puutarhakankaat


Valikoimastamme löydät erilaiset puutarhakankaat kuten suodatinkankaat, maisemointikankaat, hallaharsot ja mansikkakankaat. Puutarhakankaat on tarkoitettu suojelemaan kasveja tai auttamaan siistin lopputuloksen varmistamisessa puutarhan rakennustöissä.

Myymme puutarhakankaat suoraan rullista. Saat siis aina juuri sen mittaisen palan kuin kohteeseesi tarvitset. Neuvomme sinulle oikeat puutarhakankaat käyttötarkoituksen mukaan.