Pihakasvien sopimustuotanto kunnille ja yrityksille

Taimitaikurit kasvattaa sopimustuotantona kesäkukkia ja myös monivuotisia kasveja esimerkiksi kunnille, seurakunnille ja yksityisille yrityksille. Sopimustuotannon avulla varmistat, että saat tarvittavat kasvit viheralueillesi suunnitellusti ja varmasti. Lähituotantomme takaa laadukkaat kasvit, joustavat sopimukset ja sujuvat toimitukset sinne, minne kasvisi tarvitset.
Kesäkukkien sopimustuotanto on julkisille toimijoille ja yksityisille yrityksille tarkoitettu palvelumme, jonka avulla asiakkaamme voivat ostaa etukäteen suunnitellusti ja sovitusti suurempia määriä kesäkukkia isommillekin viheralueille.

Sopimustuotannossa Taimitaikurit sitoutuu tuottamaan sovitun määrän asiakkaan tilaamia kasvilajikkeita. Taimitaikurit vastaa siitä, että kasvien laatu täyttää laatuvaatimukset.

Sopimustuotantomme kattaa kaiken tarvittavan. Autamme asiakkaitamme kasvihankintojen suunnittelussa ja tarvittavien kasvien määrien laskennassa kohteen mukaan. Sopimuksen syntyessä varaamme asiakkaallemme tarvittavat tilat kasvien tuottamiseen kasvihuoneissamme ja taimistossamme. Kun olemme kasvattaneet kasvit hellyydellä ja kovalla ammattitaidolla, kuljetamme tuotteet myös sujuvasti perille asiakkaan kohteeseen.
Ammattilaisella onnistut

Miksi kesäkukkien sopimustuotanto on järkevä valinta?


Luota ammattilaiseen

Autamme asiakkaitamme heti suunnittelusta alkaen. Anna ammattilaisen miettiä, mitä kasveja ja kuinka paljon tarvitset viheralueillesi. Sen jälkeen ammattilainen kasvattaa tarvitsemasi kasvit ja saat varmasti laadukkaita kasveja sovitun määrän, kun kesä alkaa kukoistaa.

Lähituotannolla joustoa ja laatua

Lähituotantomme takaa sen, että kasvattamamme kasvit ovat laadukkaita. Kun kasveja ei tarvitse kuljettaa ulkomailta Suomeen, ne saavat rauhassa kasvaa laadukkaiksi eivätkä kärsi kuljetuksesta. Näin hintalaatusuhde on taatusti parempi. Lähituotanto mahdollistaa myös joustavasti pienemmät kasvatusmäärät tilanteen mukaan, jolloin jokaista hankintaa ei ole pakko kilpailuttaa.


Toimiva logistiikka

Toimitamme kasvit kattavan kuljetusverkostomme avulla sovituilla toimitusviikoilla. Kuljetukset onnistuvat nopeasti ja Suomen sisällä matkat pysyvät lyhyinä, jolloin kasvien laatu ei kärsi kuljetuksista. Tarvittaessa tulemme paikan päälle ja istutamme kasvit puolestasi.

Kohderyhmämme

Kenelle tarjoamme kesäkukkien sopimustuotantoa?


Taimitaikurit tekee sopimustuotantoa asiakkaille, jotka tietävät tarvitsevansa säännöllisesti suurempia määriä kesäkukkia kerrallaan. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:

  • Kunnat
  • Seurakunnat
  • Kuntayhtymät
  • Terveyskeskukset, sairaalat
  • YrityskiinteistötOta yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*