Puutarhamyymälästä kaikki kukkivaan kesään

Taimitaikureiden puutarhamyymälä, kasvihuoneet ja taimisto sijaitsevat Kokkolan Topparinmäellä Jyväskyläntien varressa. Itsekasvatetut kasvimme ovat meille sydämen asia ja suuri ylpeydenaihe. Asiantuntevan apumme ansiosta löydät kestävät, kauniit ja kukoistavat kesäkasvit ja taimet omalle pihallesi. Tule käymään, koe kesän upea kukkaloisto puutarhallamme ja loihditaan yhdessä jotain samanlaista sinunkin pihallesi.
Taimitaikurit on aina kasvattanut myymänsä kasvit itse. Oma kasvihuone ja taimisto ovat ylpeydenaiheemme. Kukat kasvatamme itse alusta loppuun kasvihuoneissamme. Puut ja pensaat ostamme sisään ja sen jälkeen ne jatkavat kasvuaan taimistossamme.

Kasvihuoneen tuotantopinta-alamme on noin 1 500 m2 ja kasvihuoneidemme lämmössä kukkii 3 000 amppelia ja 20 000 kesäkukkaa. Viljelemme itse puutarhamyymälässä myytävät vihannekset, yrtit ja upeat kesäkukkamme, joita on tarjolla useita satoja lajeja ja lajikkeita.

Taimistossamme viihtyy hiekkapedeissään laaja valikoima puita, pensaita ja perennoja. Vuonna 2014 valmistuneen laajennuksen myötä taimiston pinta-ala on jo 7 000 m2. Laajennettu alue sisältää ainutlaatuisen puistomaisen taimistoalueen, joka tarjoaa elämyksiä viherostosten lomassa.

Lisäksi löydät puutarhamyymälästämme erilaiset puutarhatuotteet piha- ja puutarhatöihin. Meiltä saat kuorikatteet, lannoitteet, mullat, kankaat ja koristeet. Pihalaatat ja -kivet toimitamme tilausmyyntinä.Kasvihuone

 • Kesäkukat
 • Amppelit
 • Yrtit
 • Vihannekset

Taimisto

 • Monivuotiset kasvit
 • Puut
 • Pensaat
 • Perennat

Puutarhatuotteet

 • Kuorikatteet
 • Lannoitteet
 • Mullat
 • KoristeetTule meille

Miksi kannattaa tulla puutarhamyymäläämme?


Koska kasvatamme tai jatkokasvatamme myymämme kasvit itse, meillä on vahvaa osaamista ja ymmärrystä viheralueiden tärkeimmistä elementeistä eli kasveista.

Taimitaikureiden osaava henkilökunta hallitsee ratkaisumyynnin ja myy oikeat kasvit oikeaan paikkaan, olipa kyseessä sitten yksityishenkilö, taloyhtiö, rakennuttaja tai suurempikin julkinen hanke.

Kasvien lähituotanto takaa myös sen, että ryhmäkasvimme ovat laadukkaampia, kestävämpiä ja hintalaatusuhteeltaan parempia. Ryhmäkasvit pysyvät elinvoimaisempina ja kestävämpinä, kun ne saavat kasvaa ammattilaisten käsissä eikä niitä tarvitse kuljettaa ulkomailta rekka-autojen tavaratiloissa Suomeen.

Meiltä saat piha- ja puutarhatöihin paitsi kaikki puutarhan kasvit, myös puutarhatuotteet, joilla muutat pihasi todelliseksi viherkeitaaksi. Onnistuminen vaatii oikeat kasvit, oikeat puutarhatuotteet ja asiantuntevaa apua. Kaikki ne saat kootusti yhdestä paikasta vierailemalla puutarhamyymälässämme!

Palvelemme kattavasti

Taimitaikureiden puutarhamyymälä palvelee


Puutarhamyymälämme on auki kevään, kesän ja syksyn aikana pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 8-18, lauantaisin kello 9-16 ja sunnuntaisin kello 10-16.
Tarkista viikottaiset aukioloajat täältä --> https://www.taimitaikurit.fi//aukioloajatYksityishenkilöt

Yksityishenkilöt löytävät meiltä apua pihaunelmien toteuttamiseen pihasuunnittelusta alkaen ja voivat hankkia kasvit ja puutarhatuotteet puutarhamyymälästämme.


Yritykset

Yritykset saavat meiltä toimitilojensa pihoille kesäkukat ja ympärivuotiset kasvit toimitettuina ja istutettuina.


Julkiset toimijat

Teemme puutarhamyymälämme kasvihuoneissa puutarhakasvien sopimustuotantoa mm. kunnille, seurakunnille ja kuntayhtymille ja toimitamme kasvit perille sujuvalla logistiikalla.Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*
Tarkistenumero (476785)*