Yrttien taimet yrttitarhalta

Meiltä käy yrttien kasvatus. Taimitaikurit myy maistuvat itse kasvatetut mausteyrtit. Kasvihuoneessamme viihtyy laaja valikoima erilaisia taimia, joiden joukosta löytyy myös suosituimmat ja hyödyllisimmät yrtit kuten vaikkapa rosmariini, rakuuna, timjami, basilika, persilja, ruohosipuli tai tilli.
Onko mielessäsi oma yrttitarha, jossa kasvatat itse yrtit ruukussa, parvekkeella tai jopa pihalla? Taimitaikureiden avulla pääset kätevästi alkuun, sillä kasvatamme itse kaikki yleisimmät ja suosituimmat yrttikasvit.

Valmiiksi kasvatettujen yrtin taimien ostaminen on nopea tapa päästä alkuun ja taimien siirto käy helposti ohjeistuksellamme. Saat yrtin taimista iloa pitkään, kun istutat yrtit isompaan ruukkuun valoisalle paikalle ja kastelet sekä lannoitat säännöllisesti. Osa yrteistä kuten rosmariini, timjami ja ruohosipuli talvehtivat suotuisilla paikoilla, joten näistä saattaa saada hyötyä useana seuraavanakin kasvukautena.

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valitaan yhdessä parhaat yrtit ja voit aloittaa hauskan ja hyödyllisen harrastuksen yrttitarhan hoidossa.


Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*
Tarkistenumero (192248)*