Vihannekset taimina

Meiltä käy vihannesten kasvatus. Taimitaikurit myy maistuvat itse kasvatetut vihannesten taimet. Kasvihuoneessamme viihtyy laaja valikoima erilaisia taimia, joiden joukosta löytyy myös suosituimmat ja hyödyllisimmät vihannekset kuten vaikkapa raparperi, kurkku, tomaatti ja chili.
Onko mielessäsi oma vihannestarha, jossa kasvatat itse vihannekset ruukussa tai vaikkapa pienessä kasvihuoneessa? Taimitaikureiden avulla pääset kätevästi alkuun, sillä kasvatamme itse taimiksi kaikki yleisimmät ja suosituimmat vihannekset.

Valmiiksi kasvatettujen vihannesten taimien ostaminen on nopea tapa päästä alkuun ja taimien siirto käy helposti ohjeistuksellamme. Tomaattien kasvatus, chilien kasvatus tai raparperin kasvatus antaa iloa pitkään, kun istutat vihanneksia isompaan ruukkuun tai omaan kasvihuoneeseen. Omat itseviljellyt vihannekset maistuvat herkullisilta kesän muiden herkkujen lisukkeina.

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valitaan yhdessä parhaat vihannekset tai chilin taimet ja voit aloittaa hauskan ja hyödyllisen harrastuksen.


Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*