Kesäkukat kaikille pihoille ja viheralueille

Kasvatamme itse kaikki kesäkukat. Siksi kukkamme ovat upeita ja laadukkaita. Tuotantopinta-alamme on noin 1500 m2 ja kasvihuoneidemme lämmössä kukkii 3 000 amppelia ja 20 000 kesäkukkaa. Kesäkukkien valikoimamme on siis todella monipuolinen.
Kesäkukat ovat yksivuotisia kukkia, jotka voit istuttaa ulos yleensä ruukkuihin, amppeleihin tai laatikkoihin parvekkeelle, terassille tai ikkunalaudalle. Kukat ja niiden väriloisto ilahduttavat helposti hoidettuina ja kasteltuina koko kesän.

Kesäkukat voi yhdistellä ruukkuihin erilaisiksi upeiksi yhdistelmiksi esimerkiksi värien tai kasvien korkeuden mukaan. Tärkeintä on kuitenkin valita sopivat lajikkeet kasvupaikan mukaan. Eri kukat viihtyvät eri paikoissa varjossa tai paahteessa.

Monipuolisen valikoimamme ansiosta löydät meiltä kesäkukat aurinkoon, varjoon, parvekkeelle ja monet erilaiset pihakukat, puutarhakukat sekä terassikukat. Valikoimassamme on myös lukuisia erikoisuuksia!

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Topparinmäellä Kokkolassa. Kerromme mielellämme lisää ja autamme sinua valitsemaan kesäkukat, joista saat iloa koko kesäksi.
Laaja valikoima

Kesäkukat monipuolisesti


Amppelit


Taimitaikureilta löydät upeat itse viljellyt amppelikukat. Avullamme toteutat kauniit ja näyttävät amppelit kesäksi. Amppeli eli riippuva kesäkukka valmiissa astiassaan on kaunis, kätevä ja tilaa säästävä ratkaisu esimerkiksi parvekkeille ja terasseille.Petuniat


Petuniat hurmaavat runsailla väreillään ja vaivattomuudellaan. Petunian hoito vaatii valoa, lämpöä, säännöllistä kastelua ja lannoitusta, mutta niillä petuniat jaksavat kukkia koko kesän ja palkita sinut hehkeällä väriloistollaan.Pelargonit


Pelargoni on suku kurjenpolvikasvien heimossa ja alun perin nimi tulee kreikankielen haikaraa tarkoittavasta sanasta pelargos. Pelargoni on todella tykätty kesäkukkien klassikko, joka sopii niin ruukkuun, parvekelaatikkoon kuin kukkapenkkiinkin. Pelargoneja on runsaasti erilaisia ja kukkien ulkonäkö ja tuoksu vaihtelee paljonkin lajikkeesta riippuen.Orvokit


Orvokit ovat suosittuja, monivuotisia kesäkukkia, koska niiden hoito on suhteellisen helppoa. Useat orvokkilajit kukkivat läpi kesän, kunhan niitä muistaa kastella ja lannoittaa säännöllisesti sekä nyppiä kuihtuneet kukat pois. Orvokit viihtyvät erittäin hyvin ulkona pihalla ja parvekkeella eikä pieni keväthallakaan niitä säikäytä.

Ota yhteyttä!


Kerro meille unelmiesi pihasta tai viherrakentamisen projektistasi.
Ryhdytään yhdessä taimesta toimeen!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*

Viesti*
Tarkistenumero (496974)*