AUKIOLOAJAT:
Palvelemme:
viikolta 37 alkaen
Ma-Pe 9-17
La 9-15
Su SuljettuVerkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa:
taimitaikurit.ekaupat.fi

Pihakivetys ja kivirakentaminen

Ovatko pihakivet vinossa vai pänniikö uuden pihatien rakentaminen? Taimitaikureilta käy kivirakentaminen vankalla kokemuksella ja kestävin tuloksin. Teetä pihakivetys alan ammattilaisella!

Hyvin tehty pihakivetys kestää

Pihakivetys viimeistelee pihan kulkureitit kuten pihaportaat ja pihatiet. Kivirakentamisella voidaan toteuttaa myös erilaiset kivimuurit ja kivetyt kukkapenkit. Pihan kulkureitit saa kestäviksi, kun suunnittelee ne etukäteen huolellisesti luonnollisille paikoilleen ja tekee huolelliset pohjatyöt. Näin kulkureiteistä tulee käytännölliset ja toimivat ja pihakiveys kestää myös aikaa, routimista, autojen painon ja talven lumityöt.

Kivimuurin ja portaiden rakentaminen on kaunis, näyttävä ja kestävä ratkaisu, joka yleensä myös nostaa kiinteistön arvoa. Kiviportaat voi toteuttaa laajan kivivalikoiman ansiosta todella monipuolisesti ja tuloksena on kauniit, kestävät ja turvalliset portaat. Kivimuureja rakentamalla pihalle voi toteuttaa kauniita, siistejä ja kestäviä pengerryksiä, rajauksia ja aitoja.

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Ideoidaan yhdessä kotisi pihakivetys viimeisen päälle ja valitaan sopivat pihakivet toteutusta varten.

Kuvagalleria

  • Kivipiha
    Kivipiha