AUKIOLOAJAT:
Palvelemme:
viikolta 37 alkaen
Ma-Pe 9-17
La 9-15
Su SuljettuVerkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa:
taimitaikurit.ekaupat.fi

Puiden ja pensaiden leikkaus

Taimitaikureilta onnistuu puiden leikkaus, kuusiaidan leikkaus tai muun pensasaidan leikkaus. Kysy meiltä esimerkiksi omenapuun, kirsikkapuun tai marjapensaiden leikkausta Kokkolan alueella. Saat kätevästi samasta paikasta kasvit ja kasvien ”huoltotyöt”!

Puutarhassa kasvavien puiden oksia pitää leikata, koska niiden kasvuympäristö poikkeaa metsästä. Puut saavat taajamissa enemmän valoa ja tilaa, jolloin niistä kehittyy leveitä ja usein monilatvaisia. Leikkaus estää oksatihentymien ja kilpalatvojen syntymisen. Leikkaukset lehtipuille pitää tehdä pääsääntöisesti silloin, kun ne ovat lepotilassa eli lehdettömiä. Kaikkien puulajien kuolleet tai kasvitautien vaivaamat oksat voi poistaa mihin aikaan vuodesta hyvänsä.

Pensaiden ja pensasaidan leikkaus pitää tehdä säännöllisesti, jotta ne pysyvät tuuheina säännöllisellä harvennuksella. Marja- ja ruusupensaat puolestaan vaativat vuosittaista leikkausta, jotta sato tai kukkien määrä pysyy runsaana.

Huolehdi omenapuistasi, kirsikkapuistasi, kuusiaidastasi tai marjapensaistasi, mutta helpota samalla kiireitäsi. Ota yhteyttä ja sovi puiden ja pensaiden leikkaus Taimitaikureiden toteuttamana. Tarjoamme sinulle kaiken valmiina ja voit itse nauttia kesästä ja kauniista puutarhasta!