AUKIOLOAJAT:
Puutarhamyymälä on suljettu 22.10.2022 alkaen

Taimiostoksia voi vielä tehdä sopimalla ajan puhelimitse p. 050-583 2479.
Puutarha- ja viherrakentamistöitä jatkamme syksyllä niin pitkään, kun kelit antavat myötä!
(T)avataan taas huhtikuussa keväällä 2023!
Pihalaatat ja laatoitus

Ovatko pihalaatat vinossa vai pänniikö uuden pihan laatoitus? Taimitaikureilta käy pihalaattojen asennus vankalla kokemuksella ja kestävin tuloksin. Kysy pihalaatoitus alan ammattilaiselta!

Pihalaatoitus on nostanut suosiotaan huimasti viime vuosina uusien pihojen rakentamisessa ja vanhojen pihojen kunnostuksessa, koska pihalaatat ovat käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja vieläpä nostavat kiinteistön arvoa.

Kaunis ja kestävä pihalaatoitus perustuu hyvään suunnitteluun ja ennen kaikkea huolellisiin pohjatöihin. Pohjatöillä varmistetaan esimerkiksi se, että routivat maalajit kuten savi korvataan hiekalla ja soralla riittävän syvältä, jotta laatoituksesta tulee kestävä. Samoin esimerkiksi liejumaa korvataan kantavalla maa-aineksella. Jos oma osaamisesi ei ole vahvimmillaan näissä asioissa, voit aina pyytää ammattilaisen apua. Tarvittaessa me voimme tehdä pohjatyöt ja itse laatoittaminen jää sinun vastuullesi.

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa ja ideoidaan yhdessä pihasi laatoitus viimeisen päälle kuntoon.

Kuvagalleria

 • Laatoitus
  Laatoitus
  Laattapohjien tekoa
  Laattapohjien tekoa
 • Laatoitus Kampushallilla
  Laatoitus Kampushallilla
 • Laattapohjien tekoa
  Laattapohjien tekoa