AUKIOLOAJAT:
viikolla 42
Ma-Pe 9-17
Suljemme puutarhamyymälän tältä kaudelta Pe 22.10. klo 17.
Taimiostoksia voi vielä tehdä sopimalla ajan puhelimitse
p. 050-583 2479.
Puutarha- ja viherrakentamistöitä jatkamme syksyllä niin pitkään, kun kelit antavat myötä!
Myymälä avataan taas keväällä 2022!

Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa:
taimitaikurit.ekaupat.fi

Yrtit yrttitarhalta

Meiltä käy yrttien kasvatus. Taimitaikurit myy maistuvat itse kasvatetut mausteyrtit. Kasvihuoneessamme viihtyy hiekkapedeissään laaja valikoima erilaisia taimia, joiden joukosta löytyy myös suosituimmat ja hyödyllisimmät yrtit kuten vaikkapa rosmariini, rakuuna, timjami, basilika, persilja, ruohosipuli tai tilli.

Onko mielessäsi oma yrttitarha, jossa kasvatat itse yrtit ruukussa, parvekkeella tai jopa pihalla? Taimitaikureiden avulla pääset kätevästi alkuun, sillä kasvatamme itse kaikki yleisimmät ja suosituimmat yrttikasvit.

Valmiiksi kasvatettujen yrtin taimien ostaminen on nopea tapa päästä alkuun ja taimien siirto käy helposti ohjeistuksellamme. Saat yrtin taimista iloa pitkään, kun istutat yrtit isompaan ruukkuun valoisalle paikalle ja kastelet sekä lannoitat säännöllisesti. Monivuotiset yrtit kuten rosmariini, timjami ja ruohosipuli antavat eniten satoa nähtyyn vaivaan suhteutettuna.

Tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valitaan yhdessä parhaat yrtit ja voit aloittaa hauskan ja hyödyllisen harrastuksen yrttitarhan hoidossa.

Kuvagalleria

  • Erilaisia yrttejä
    Erilaisia yrttejä
  • Basilika-yrtti
    Basilika-yrtti
  • Persilja-yrtti
    Persilja-yrtti