AUKIOLOAJAT:
viikolla 42
Ma-Pe 9-17
Suljemme puutarhamyymälän tältä kaudelta Pe 22.10. klo 17.
Taimiostoksia voi vielä tehdä sopimalla ajan puhelimitse
p. 050-583 2479.
Puutarha- ja viherrakentamistöitä jatkamme syksyllä niin pitkään, kun kelit antavat myötä!
Myymälä avataan taas keväällä 2022!

Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa:
taimitaikurit.ekaupat.fi

Itse viljellyt petuniat

Taimitaikureilta löydät upeat itse viljellyt petuniat. Koska kasvatamme itse kaikki myymämme petuniat, ovat ne varmasti upeita ja laadukkaita. Tuotantopinta-alamme on noin 1000 m² ja kasvihuoneidemme lämmössä kukkii 20 000 kesäkukkaa, joiden joukosta löytyy myös petunia tyttärineen. Hae siis Taimitaikureilta ihanat petuniat kesäksi.

Petunia hurmaa väriloistollaan

Petuniat ovat kotoisin Etelä-Amerikasta ja kyseessä on suku koisokasvien heimossa. Petuniat hurmaavat runsailla väreillään ja vaivattomuudellaan. Petunian hoito vaatii valoa, lämpöä, säännöllistä kastelua ja lannoitusta, mutta niillä petuniat jaksavat kukkia koko kesän ja palkita sinut hehkeällä väriloistollaan.

Parhaiten petuniat viihtyvät valoisalla, aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla. Auringossa petuniat kukkivat runsaimmin. Isokukkaiset petuniat kannattaa suojata sateelta. Mutta käytännössä petunioita voi käyttää kesäkukkina lähes missä vain kuten amppeleissa, istutuksissa, parvekelaatikoissa ja kukkapenkeissä. Esimerkiksi pikkupetunia sopii kevään ruukkuistutuksiin, sillä se sietää kylmää kohtalaisen hyvin. Riippupetunia puolestaan viihtyy ja on näyttävä amppelissa aurinkoisella parvekkeella tai terassilla.

Petuniat Taimitaikureilta

Taimitaikurit myy itse viljellyt erilaiset petuniat amppeleihin, ruukkuihin, parvekkeelle tai kukkapenkkeihin. Katso kukkaloistoa kotisivuillamme ja tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valitaan yhdessä kauniit petuniat kesäksi.

Kuvagalleria

  • Petunia victoria tumbelina
    Petunia victoria tumbelina
  • Table petunia
    Table petunia