AUKIOLOAJAT:
viikolla 42
Ma-Pe 9-17
Suljemme puutarhamyymälän tältä kaudelta Pe 22.10. klo 17.
Taimiostoksia voi vielä tehdä sopimalla ajan puhelimitse
p. 050-583 2479.
Puutarha- ja viherrakentamistöitä jatkamme syksyllä niin pitkään, kun kelit antavat myötä!
Myymälä avataan taas keväällä 2022!

Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa:
taimitaikurit.ekaupat.fi

Ihanat pelargonit

Taimitaikureilta löydät upeat itse viljellyt pelargonit. Koska kasvatamme itse kaikki myymämme pelargonit, ovat ne varmasti upeita ja laadukkaita. Tuotantopinta-alamme on noin 1000 m² ja kasvihuoneidemme lämmössä kukkii 20 000 kesäkukkaa, joiden joukosta löytyy myös monta pelargonia poikineen. Hae siis Taimitaikureilta ihanat pelargonit kesäksi.

Pelargonia tai pelargoni on suku kurjenpolvikasvien heimossa ja alun perin nimi tulee kreikankielen haikaraa tarkoittavasta sanasta pelargos. Pelargoni on todella tykätty kesäkukkien klassikko, joka sopii niin ruukkuun, parvekelaatikkoon kuin kukkapenkkiinkin.

Pelargoneja on runsaasti erilaisia. Hyvin tunnettuja ja suosittuja ovat esimerkiksi sellaiset pelargonialajikkeet kuin tuoksupelargoni, enkelipelargoni ja jalopelargoni. Kukkien ulkonäkö ja tuoksu vaihtelee paljonkin lajikkeesta riippuen. Pelargoni on kestävä kasvi, joka kestää hyvin myös kuivuutta. Pelargoni viihtyy valoisassa ja aurinkoisessa paikassa ja siksi paras paikka pelargonia ajatellen on kesällä ulkona.

Pelargonin talvisäilytys onnistuu siirtämällä kukat sisätiloihin ennen ensimmäisiä pakkasia. Voit istuttaa ja tarvittaessa leikata pelargonit uudelleen aikaisin keväällä.

Pelargonit taimitaikureilta Kokkolasta


Taimitaikurit auttaa sopivan pelargonin hankkimisessa. Myymme itse viljellyt erilaiset pelargonit aurinkoon, parvekkeelle tai kukkapenkkeihin. Katso kukkaloistoa kotisivuillamme ja tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valitaan yhdessä kauniit pelargonit kesäksi.

Kuvagalleria

  • Punainen pelargoni
    Punainen pelargoni
  • Pelargoni
    Pelargoni
  • Pelargoni ja lobelia
    Pelargoni ja lobelia