AUKIOLOAJAT:
Puutarhamyymälä on suljettu 22.10.2022 alkaen

Taimiostoksia voi vielä tehdä sopimalla ajan puhelimitse p. 050-583 2479.
Puutarha- ja viherrakentamistöitä jatkamme syksyllä niin pitkään, kun kelit antavat myötä!
(T)avataan taas huhtikuussa keväällä 2023!
Itse viljellyt orvokit

Taimitaikureilta löydät upeat itse viljellyt orvokit. Koska kasvatamme itse kaikki myymämme orvokit, ovat ne varmasti upeita ja laadukkaita. Tuotantopinta-alamme on noin 1000 m² ja kasvihuoneidemme lämmössä kukkii 20 000 kesäkukkaa, joiden joukosta löytyy myös orvokki tyttärineen. Hae siis Taimitaikureilta ihanat orvokit kesäksi.

Orvokit ovat suosittuja, monivuotisia kesäkukkia, koska niiden hoito on suhteellisen helppoa. Useat orvokkilajit kukkivat läpi kesän, kunhan niitä muistaa kastella ja lannoittaa säännöllisesti sekä nyppiä kuihtuneet kukat pois. Orvokit viihtyvät erittäin hyvin ulkona pihalla ja parvekkeella eikä pieni keväthallakaan niitä säikäytä. Paras paikka orvokeille on osittainen varjo esimerkiksi puun alla.

Orvokit taimitaikureilta


Viljeltyjä orvokkilajeja ovat esimerkiksi sarviorvokki ja tarhaorvokki. Taimitaikurit myy itse viljellyt erilaiset orvokit parvekkeelle tai kukkapenkkeihin. Katso kukkaloistoa kotisivuillamme ja tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valitaan yhdessä kauniit orvokit kesäksi.

Kuvagalleria

  • Oranssi orvokki
    Oranssi orvokki