AUKIOLOAJAT:
Puutarhamyymälä on suljettu 22.10.2022 alkaen

Taimiostoksia voi vielä tehdä sopimalla ajan puhelimitse p. 050-583 2479.
Puutarha- ja viherrakentamistöitä jatkamme syksyllä niin pitkään, kun kelit antavat myötä!
(T)avataan taas huhtikuussa keväällä 2023!
Ihanat amppelit kesäksi

Taimitaikureilta löydät upeat itse viljellyt amppelikukat. Koska kasvatamme itse kaikki myymämme amppelikukat, ovat ne varmasti upeita ja laadukkaita. Tuotantopinta-alamme on noin 1000 m² ja kasvihuoneidemme lämmössä kukkii 3 000 amppelia. Taimitaikureiden avulla toteutat siis kauniit ja näyttävät amppelit kesäksi.

Amppeli eli riippuva kesäkukka valmiissa astiassaan on kaunis, kätevä ja tilaa säästävä ratkaisu esimerkiksi parvekkeille ja terasseille. Amppelikukka on helppo siirtää paikasta toiseen ja voit luoda kukkaloistoa myös paikkoihin, joihin kukkia on muuten vaikea sijoittaa. Kaunis kukka-amppeli tuo esille kukkien parhaat puolet. Kannattaa siis valita myös kauniit ja kohteeseen sopivat kesäkukat amppeleihin. Amppeleissa käytetään paljon riippuvia kukkia, mutta tärkeintä on valita kukka oikein kasvupaikan olosuhteiden mukaan. Meiltä löydät varmasti sopivat amppelikukat paahteeseen, puolivarjoon tai varjoon.

Amppelikukat taimitaikureilta


Taimitaikurit auttaa amppelikukkien hankkimisessa. Myymme itse viljellyt amppelikukat aurinkoon, varjoon, parvekkeelle tai seinälle. Meiltä löydät esimerkiksi seinäamppelit, petunia-amppelit, lumihiutaleamppelit ja orvokkiamppelit. Katso kukkaloistoa kotisivuillamme ja tule käymään myymälässämme Jyväskyläntien varrella Kokkolassa. Valikoidaan yhdessä kauniit kukka-amppelit kesäksi.

Kuvagalleria